diumenge, 10 d’abril de 2011

Abús de Poder?

Que un Secretari de Premsa d'un Govern com l'actual ens expliqui obertament i amb aquesta tranquilitat pasmosa que desconeix l'abús de poder, desconeix! Com si la ignorància en el càrrec comportés la innocència... per arrodonir-ho amb un "jo personalment no l'he exercit mai" ja ens fa pressuposar a quina mena de persona manipuladora ens enfrontem.

Els convido a que analitzin les seves paraules: "...i tampoc tinc la sensació d'haver conviscut amb ningú que l'hagi exercit". De qui ens està parlant? de la seva parella?De la seva parella si: del seu President. La seva parella política.
L'home per al qui ell vetlla constantment i per a qui, de manera elíptica, ara ens ofereix una cohartada.
El poder l'otorga el poble, si, senyor Cáceres. Però amb l'abús de poder, aquells qui segons vostè han estat els dipositaris de la confiança, ara ja no els poden exigir explicacions.

Abús de poder... un concepte periodístic ens diu senyor Cáceres? Jo li explicaré quina mena de concepte periodístic: L'abús de poder és la desinformació i la manipulació que vostè exerceix amb les seves paraules, senyor Secretari de Premsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada