dissabte, 12 de febrer del 2011

El defensor de la veracitat i l'honestedat

El president Bosch és el defensor de la veracitat i l’honestedat en política més actiu dels darrers temps. Des del gabinet de premsa de la Presidència s’emeten comunicats, dia darrera dia, explicant les grans obres fetes pel seu govern, i el compromís personal i polític del president.

El President Bosch, foto oficial

Però aquest no és un negoci net: Tot això passa mentre nosaltres rebem, també cada dia, notícies desclassificades sobre el govern i les seves activitats poc clares.

Podem confiar en que una institució fonamental de la nostra democràcia sigui conseqüent amb el que representa? Si tot indica que el nostre president està involucrat en activitats fosques, tal i com apunten aquestes filtracions, incloent-hi fotografies i papers oficials, segurament algú haurà de donar explicacions molt precises.

La veracitat de les nostres fonts està contrastada, però hem de ser equànimes i esperar a les explicacions del nostre president per a tenir una opinió veraç.

Ara no estic fent cap judici. Tant sols em vull remetre a les proves. Però el meu compromís com a professional de la informació ha estat sempre el de buscar la veritat. I a això em dedico.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada