dissabte, 5 de març del 2011

Factors d'interès periodístic

Què ens atrau d'una notícia? El que és important d'una notícia va estretament relacionat amb el moment en el que es coneix un fet i mai quan es va produir realment aquest fet. Quan una cosa passa a ser de domini públic, aleshores és noticia.

Un fet execrable pot ser amagat durant molts anys, segles fins hi tot! Fins que un dia l'arqueologia en desenterrarà els ciments i sortirà a la llum. L'arqueòleg desenterra amb paciència i pinzell allò que el temps va tapar, i el llegat del passat es transforma en notícia als nostres ulls, en ple segle XXI.

Aquesta és la meva feina, estirar suaument el fil de la veritat, amb constància però sense brusquedats; amb paciència, però sense defalliment. Quan el teu enemic pot ser la persona més poderosa en el control dels mitjans del nostre país cal molt de coratge per a fer el que he fet.

Sr. Cáceres. el Secretari de Premsa del Govern


Sembla ser que finalment el Secretari de Premsa del Govern s'ha avingut a concedir-me un cara a cara amb el President. Una entrevista en exclusiva i de poc més d'una hora al meu programa "La Butaca". Serà un espai on farem un treball d'arqueologia: desenterrarem el passat, un passat que fa ja més de dos anys que investigo, i l'afer "Desclassificats" sortirà a la llum. Aleshores farem notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada